lägerskola

Idag och igår var jag och min klass på "lägerskola" på västeräng. Vi sov i tält och hade jättekul. Jag vill åka dit igen snart. men det jobbiga var alla myggen som det fanns 100miljoner av. Jag och Arina gick på "toa" två gånger på en timme och var borta i en kvart. För vi fick inte gå utanför tältet efter kl 23, så det blev lite långtråkigt där inne.  Vi paddlade kanot också jag Adam och Arina. Adam tyckte att vi inte paddlade så bra eller han sa att vårat IQ var plus minus 0. Elakt!

Kuddhatt.

Jag vet inte om det går att blåsa upp kudden Arina.

Jeanette, Arina och Jessica.<3

Arina, Jeanette och Sara.<3

Supershopping

Hej. Igår var jag och "supershoppa" jag köpte jätte mycket och nästan allt var på rea. Jag känner min väldigt nöjd med mina köp. Jag köpte två par skor på din sko båda på rean, sen två par jean ett par från JC som det var 100kr rabat på och det andra ifrån Bik bok som det var 50% på. Jag köpte också ett par tights från kappahl som det var 25% på och lite hudprodukter från The body shop, som det var 25% på. Bea är ju bortrest och hon har kameran så jag lägger upp bilder på sakerna när hon kommer tillbaka.:)
Puss Linnéa.

vinduror

woohoohoouhoa

Lördags mys

Hej, nu är det lördag igen veckan går så fort. Snart kommer Julia och hon ska sova här det kommer att bli mysigt. Vi ska hyra film och äta vattenmelon. Snart börjar skolan igen det ska bli kul att träffa min nya klass hoppas dom är snälla men det är dom säkert. Imorgon ska jag börja dansa igen det ska bli skönt jag har saknat att dansa. Igår var mina kusiner här så jag passade dom De är världens sötaste. Idag har jag pärlat ett hårband till mig det blev bra jag blev lite överraskad för det trodde jag inte att det skulle bli.
Hoppas att ni kommer att få en bra lördag puss Linnéa<3


Borta bra men hemma bäst.

Nu är jag hemma från Italien. Det är skönt att vara här igen men jag saknar Italien lite. Imorgon ska jag träffa Julia och Sara som jag inte her träffat på nästan 3 veckor. Jag lägger upp bilder senare för vi har inte hunnit lagt in de på datorn än.
Jag har saknat er pusspuss//Linnéa<3

RSS 2.0