dåliga bilder



Jag har försökt att ta bilder på mitt smink, men min kamera är jättedålig. Jag vill verkligen ha en bra systemkamera (har några som jag funderar på att köpa). Men jag har inte riktigt så mycket pengar själv just nu så att jag kan köpa en. Jag gillar verkligen att ta bilder men det är ingen i min familj som fattar det, dom säger bara men varför tar du inga bilder då. För det är ju så enkelt när man inte har en fungerande kamera. Men jag hoppas att dom förstår det och hjälper mig betala en bra kamera.

lördag på klipporna


svart/vit


smink!



Har varit hemma idag från skolan, eftersom jag har haft jätteont i halsen. Det har varit jättetråkigt, så nu när jag har blivit lite piggare har jag gjort en lite enkel vardaglig sotning. Jag har bara gjort den på ena ögat än så länge, men bättre bilder kommer senare.

3 saker jag hatar med sommaren!






1. Myggen!
Jag hatar alla myggor, det finns verkligen inget bra med dom.

2. Nätterna!
Jag kan knappt sova eftersom kvällerna och nätterna är så ljusa. Inte får man någon sovmorgon heller för klockan 6 så skiner solen genom fönstret. Sen är det så varm så man inte vet vad man ska ta sig till. Usch!

3. Regnet!
Svenska sommaren är så regnig, det bara öser ner.


Hoppas att denna sommaren blir regn och mygg fri.

Vi ses snart:)

RIGHT NOW!




Min egna couscoussallad. En god, enkel, snabb och lätt maträtt som man kan göra om man vill att det ska gå snabbt eller är trött efter en lång dag i skolan och inte riktigt orkar att stå och laga något riktigt.

Recept för 2:
5 små tomater
½ broccoli
½ paprika
2dl couscous
2dl vatten
2matskedar olivolja
lite salt
½ paket bacon

1. Börja med att steka baconen i en stekpanna.
2. Hacka och häll i alla grönskaker i stekpannan med baconen.
3. Koka upp vattnet och häll i ½matsked olivolja och lite salt.
4. När vattnet har kokat upp, tar du av den från plattan och häller i couscous och lägger på lock i 5min.
5. När couscousen är klar, häller du ner den i stekpannan.
6. Salta och krydda med ex. chilli, curry.
7. Ät och njut!

dagens



Kofta ginatricot, jeans Lindex, halsband H&M.

dagen som alla älskar!




Hej!
Idag har jag haft 2 dansföreställningar, än så länge iallafall. Det har varit väldigt skönt att vara ledig från skolan en dag. Ikväll kl.19.00 ska jag ha min sista föreställning, håll tummarna för mig. Så idag efter att jag hade dansat har jag bara slappat, och tittat på alla avsnitt av Bella&Tyra show som jag har missat. Sen har jag ju bakat negerbollar också, eftersom det är negerbollensdag idag. DAGEN SOM ALLA ÄLSKAR!!! Snart ska jag till Medis igen och dansa en sista gång.
Puss och Kram vi ses :)

blackbook!




Mitt nya blackbook linne, som jag har köpt på H&M.

dagens



Tröja, H&M
Byxor, Gina Tricot
Slips, Dresssman

Såhär såg jag ut idag när jag var på stan. Nu ska jag sova, god natt!

nyheter från Karlstad




vit&svart randig kofta, Gina tricot.

Blå stickad kofta, Gina tricot.

Linne med tryck, BlackBook.



Maj 2, 2010

Hej!
Tänkte visa min lite festligare sminkning, som jag oftast har på helgen eller när jag ska vara lite extra fin. Och efteraom det inte fungerar att lägga upp filmer på min blogg så har jag fått tagit bilder.



Först så tog jag bara på mig dagcreme, jag har Dove summer glow som det är en svag "brun utan sol" i och SPF 15. Den är väldigt bra tycker jag.


Sen la jag en grund med isadora "light touch concealer" och "pure foundation mineral" från Maybelline New York.


Efter det tar jag en ljus ögonskugga eller high light och lägger enda upp till ögonbrynet, sen tar jag en lite brunare skugga och den har jag bara över själva ögonlocket.


Sen tar jag en mörkbrun ögonskugga och lägger den längst ut på ögonlocket och sen bara drar lite med ett finger över allt så att alla färger blandas lite. Jag har använt en palett från isadora " eye shadow quartet".


Sen har jag bara lite kajal över och under ögat. Efter det så lägger man bara på ett lager marcara kvar och jag har " the colossal volum express" från Maybelline New York.



Nu är allt klart, hoppas att ni gillar det.

puss! :*

RSS 2.0