Panik!!!!

Hej, idag sov Julia hos mig. Vi la oss kanske 2 eller halv 3. Och jag skulle till teatern och sjunga nästa morgon kl.10.
Mysigt var det att gå upp så tidigt. Men typiskit mig så försov jag mig så när jag vaknade var kl.09:40. PANIK!
Jag sprang upp ur sängen och sminkade mig och satte på mig kläder. Så nu är jag lite trött. På kvällen så gick jag, Julia, Arina, Viktor, Oskar och Sara ut på tivolit i som är i stan. Det var kul. Men roligast var det nog att träffa Sara som kom hem ifrån Turkiet idag. Nej nu ska jag nog snart gå och sova för jag är gansska trött. Puss vi syns imorgon.


Marknad

Hej, jag har inte bloggat på ett tag men nu är jag tillbaka igen och ska blogga. :)
Idag var det marknad i den lilla staden Säffle som jag bor i. Jag träffade Julia kl.11 och vi gick runt och köpte lite godis. Sen åkte vi till min farmor och åt mat. Efter det gick vi till tivolit och bär träffade vi Oskar, Viktor, Alex, Anton och Herman. Jag i åkte virvellvinden (hoppas jag stavar rätt) med Oskar, Julia, Anton och Herman. Vi hade jätteroligt. Sen gick vi runt på stan. Jag gick med Herman som är så söt, snäll och så rolig. Men han bor på Hammarö. :(  Så han åkte hem ikväll. Men det var en jätterolig kväll och jag hoppas att vi snart ses igen.<3
Men nu sitter jag, Julia och Viktor och ser på "Män som hatar kvinnor" jätte läskig men bra. Hoppas att jag kan sova ikväll nu och inte drömmermardrömmar. Men Julia soveröver hos mig så hon får hålla min hand inatt.
Puss och kram alla människor sov så gott.<3

Host, host.

Hej, jag har inte orkat blogga nu för jag har varit sjuk och massa andra saker som läxor och dans kom i vägen men nu sitter jag här i alla fall. Förra helgen dansade jag på torget när det spöregnade så nu är jag lförkyld och varit hemma i från skolan några dagar. Så jag har inte orkat att skriva något. Och senare idag ska jag ta ett till hål i mitt öra som jag har längat efler länge. Nu har jag inget med att skriva. Så nu ska jag spela the simis 3.
Nysar och pussar Linnéa<3

RSS 2.0