Svinis :S

Hej, igen!
Jag blev sjuk IGEN! När jag kom hem från skolan i måndags så hade jag feber igen. :S
Men nu är jag bättre, så jag satte mig ner här. Nu har den hemska svininfluensan här i Säffle. Så alla skolor försöker få alla vaccinerade innan den riktigt bryter ut. Idag tog många på högstadiet spruta. Men inte vi, jag känner på mig att vi kommer att ta typ imorgon. Och det hoppas jag så att jag inte blir smittad. :S Jag tror att det är två på skolan som har fått sjukdommem. Men jag är inte alls säker, så man får vara försiktig nu. Jag hoppas att ingen blir smittad.
MVH Linnéa:D<333

Nov. 14, 2009

Hej!
I torsdags blev jag helt plötsligt väldigt sjuk. Så jag orkade knappt sätta mig upp och blogga. Men nu mår ag bättre så kännde för att skriva lite så ni vet att jag finns kvar. ;P Så jag har inte gjort så mycket de senaste dagarna. Låg framför tv:n hela dagarna och väntade på att få bli frisk. Jag har också haft jätte ont i ryggen och ALLLA i min familj har vägrat att massera mig. Det tycker jag var väldigt elakt. Idag ska jag spela teater så det var bra att jag blev frisk innan dess i alla fall.


tillbaka

Hej, jag vet att det var länge sen jag bloggade. Men jag har haft så mycket att göra den senaste tilden så bloggandet orkade jag inte riktigt med. Men idag lovade jag att jag skulle uppdatera. Så det hade jag tänk att göra nu. Imorgon ska vi ha hemstudiedag i skolan. Så va har fått uppgifter i några ämnen som vi ska ha gjort klart till så torsdag. Men vi är halvklass så ena halvan (jag t.ex) var i skolan idag och andra imorgon. Så idag pratade vi om hur man är mot klassen och hur man behandlar andra m.m. Det var jättemysigt vi åt frukost och vi fick fika. Sen serverade de en speciell mat i matsalen som bara hörstadiet fick (nachos) mmm... Det var roligt att vara så lite i skolan bara halva skolan var ju där. Så imorgon ska nog jag, Sara och Arina gå till McDonalds och äta. Ska bli kul hoppas jag. Längtar efter sovmorgon, jag kommer sova till kl 14 säkert. ;P Men får väl släpa mig upp i alla fall. Tänk att det är snart jullov allt går så fort. Vi började ju skolan för några veckor sen känns det ju som. Jag kan inte förstå det. Känns som allt går jättefort hinner inte riktigt med. :S Men rolig också, nu ska jag plugga lite så jag inte har så mycket imorgon. Puss och Kram xoxo Linnéa<33


RSS 2.0