Tips

Hejhej !
Nu sitter jag här med färg i håret. För nu ska jag bli bondare eller blonda slingor. Jag har redan gjort misstaget att blondera hela håret. Då blev det orange så min syster kallade mig för "currygryta". Och sen fick en ful utväxt som jag fortfarande inte riktigt har fått bort. Så mitt tips är till alla er som vill bli blondare: Gör många men tunna slingor i hela håret så slipper du den fula utväxten och det blir mycket snyggare.och om du redan har en utväxt (som jag) så ta först färg i den så att den färgen blir lika som de andra håret. Snart ska jag lägga på ett nytt lager fårg i håret. Hoppas att detta blir bra nu. Mitt hår har förändrats mycket under ett dygn ny lugg och nu ny färg. Ska bli spännande och se hur det blir.
Vi syns snar så att ni kan få se den nya färgen pusspuss ! :)

Färdig!

Jag hoppade och klippte lugg. Och det blev okej. Det blev inte precis som jag hade tänkt men fint ändå. NU är mitt hår ganska mörkt (för att vara jag). Så Imorgon blir det nog att göra lite fina blonda slingor. MEn så här är det nu.
Så här blev mitt nya hår.
pusspuss :D

Bilderna är tagna med webbcamera så de är väldigt dåliga. :D

klippklipp

God Jul!
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Men jag har inte riktigt haft tid nu i allt julestök. Me nu sitter jag här i alla fall. Jag har tänkt på att klippa håret. Men jag vet inte hur? Jag funderade lite på lugg men jag vet inte riktigt om jag vågra det. Annars typ lite uppklippt med typ en snedlugg. För nu ligger bara mitt hår ned och ser dött ut. Nu är mamma också ute och köper färg till slingor till mitt hår så jag blir blondare. I sommras hade mitt hår en jättefin ljus färg. Men nu har jag en lång mörk utväxt och det är ju inte det snyggaste. Mitt hår äe spikrakt så det går ju inte att göra så mycket med det. Så nu har jag ju chansen att fixa en riktigt snygg frisyr. Så skriv hur du tycker att mitt hår ska se ut?
Pusspuss <3

Lite i denna stil tycker jag att luggen ska vara i så fall. :)



22/12-09

Hejhej!
Idag fick det bli ett sent inlägg för jag kom på nu all jag kanske skulle blogga lite innnan jag går och lägger mig. Idag har jag träffat en massa roliga folk. Föst träffade jag Johan. Vi såg på djungelboken, det är en skit bra film som ni kanske förstår. På kvällen sen var jag, Arina, Oscar, Johan och Sara hos Julia och såg på film. Jag hade en rolig dag.
Nu ska jag sova puss och kram! <3

Kola

Hejhej!
Idag har jag bakat kola nu på morgonen. Mina systara älskar mina kolor. Förra gången jag gjorde de så tog de slut på 3dagar typ.  Så nu fick jag ju göra nya. Tänk att det bara är 2dagar kvar till julafton. Jag har inte riktigt fått julkänsla än men det får jag nog snart. Nu har jag inte så mycket att skriva om nu. det har ju inte hänt så mycket den här dagen. Men jag skriver nog lite mer senare tror jag :)
Vi syns sen puss :)<3

21 december 2009

Hello!
Nu är jag hemma igen. Jag tänkte lägga in ett inlägg imorse men vi gick upp kl.05.30 så jag orkade inte riktigt då. Så det fick bli ett nu istället. Idag var jag (som ni kanske vet) i Göteborg och shoppat och gått på Liseberg. Jag var där med mina systrar, min mamma, min faster och mina kusiner. Vi började dagen med att äta frukost på espresso house eftersom affärerna inte öppnade förens kl.10.00. Men sen gick vi till nordstan och jag gick med Bea för vi gillar lite andra affärer. Så vi gick till Sarah, Topshop, Weekday, Monki, H&M m.m. Det var så mysigt men jag kännde att det nästan inte var någon ide att shoppa innan jul eftersom det snart blir rea på typ allt. sen så gick vi till Lush där man kan hitta många roliga julklappar. Men när vi kom in ville vi bara gå rund och titta lite på alla roliga saker. Så kom det en som jobbade där hon var jätte trevlig och undrade om vi ville ha hjälp. Vi sa nej men vi säger till om vi behöver det. Men ändå skulle hon stå där och hjälpa oss med allt och tipsa om saker och undrade vem som skulle få julkappen. Det var väldigt jobbigt, eftersom vi inte behövde någon hjälp. Men efter det tog jag och Bea spårvagnen till Liseberg. Vi tog fel och åkte en väldig omväg. Men det var ju kul att se lite runt i Göteborg. Men när vi väl kom fram frös vi jättemycket. Det var säkert -5 eller mer. Jag kunde inte känna mina tår. Så tillbaka till tåget haltade jag för jag frös så mycket. Det har vart en kall men rolig dag. . . . Och grattis Wilma på 7års dagen min nu ganska stora lillasyster. Bilder kommer senare eller imorgon...
Pussar och kramar:D<3

gbg<3

Hejsan!
Nu är jag här igen. Mina kakor blev jättegoda (som ni kanske förstår ;P). Och imorgon ska vi åka till gördeborg och gå på lisebberg. Guuud, vad mysigt det kommer bli med all snö ute. Jag älskar liseberg på vintern, jag älskar görteborg också. Jag vill så gärna flytta dit när jag blir äldre, såååå mysig stad. så nu väljer jag kläder så att jag inte kommer frysa imorgon. Så det får nog bli Beas stora kappa som är väldigt varm. Nej, jag håller på att missa gossipgirl.
Måste rusa skriver klart sen. . . .  puss

kakor

Hej!
Jag hade precis skrivit ett väldigt långt inlägg och så råkade jag klicka bort det. Så jag skriver ett kort istället. Imorgon fyller min lillasyster Wilma 7år! Grattis! Så idag ska vi ha släktkalas för henne. Jag har självklart bakat kakor som jag hoppas blir goda. De ser goda ut i alla fall. Så nu ska jag gå och kolla så att ingen har vart och tagit en kaka.
Vi syns snart<3

hela lördagskvällen <3

Hej nu är jag här igen! :)
Mitt tredje inlägg idag. Jag känner mig så stolt. Eller nej det är ju söndag. Jaja, första inlägget för idag då. Mina helger blir aldrig som jag tror längre. Idag tänkte jag Julia och Sara se på dansbandskampen och föräta oss på godis. Men istället kom Johan och Oscar så vi såg på det med dom istället. Men vi blev lite besvikna när Torgny Melins inte vann. Sen gick vi ut och lämnade Sara och sen skrev vi i snön. Det är skitkallt ute typ -10 ute. Burr burr! Men det var riktigt kul i alla fall. Detta måste vi göra om. Tack för en rolig kväll.
Puss DinLinnéa<3

lördagskvällen!

Hello!:)
Sitter och planerar lördagskvällen med Julia på msn och Sara via telefon. ;P
Sara vill kolla på dansbandskampen på TV. Om jag ska vara ärlig så har jag bara sett det en gång. Men det är ju ändå final idag. Men först går vi kanske till Julia för att äta lite mat. Hmm. . . Jag undrar vad det blir? Säkert något gott. Sen går vi nog till mig för att titta på TV eller se på någon film. Det blir nog en mysig kväll vad vi än gör.
Vi syns, DinLinnéa<33 :D

19/12-2009

Hej!
Äntligen jullov!! Jag har redan klarat av en termin av 7:an. Nu har jag bara en termin kvar en blir det sommarlov och sen går jag i 8:an. Så det känns skönt. Nu har jag ett ny års löfte att jag ska blogga mer. Jag vet att jag är väldagt dålig på det så ny måste jag lägga mer tid på bloggandet. Speciellt nu när jag har jullov så jag inte behöver sitta med mina läxor hela dagarna. Det är så fint ute med all snö. Fast ganska kallt. Här är det -8c ute. Burrr!!! Så jag sitter nog inne lite idag men jag hittar nog på något att göra ikväll istället. Nu ska jag nog spela the sims för det har jag inte gjort på månader. Så det kan bli roligt.
Vi syns puss och hej //Din L1nnéa<33

fredagsmys

Hej! :)
Kom precis hem ifrån Julia så jag är lite trött nu. Men nu är det äntligen jullov gud vad jag har längtat. Idag har jag vart i kyrkan och haft julavslutning. Men jag var med och sjöng och 7, 8 och 9 har inte avslutning samtidigt. Så idag har jag vart i kyrkan från kl.07.45-11.30. Sen gick jag Julia, Oskar, Viktor, Sara och Adam till Donken och åt lite mat. Efter det gick vi hem till mig och så kom Arina, och Adam och Oskar gick. Så vi spelade lite Wii och chattade lite med folk på datorn m.m. SEn skulle Sara på träning och då gick Arina hem till sig hon också. :) Så jag ock Julia gick ut för att träffa Adam, Johan och Sebbe och gick till Julia för att se på film. Sen kom Arina och Sara dit och vi hade en trevlig kväll tillsamans.
Tack och hej kramar//Linnéa <3

Ville bara visa hur lika jag och Julia är på den här bilden. <3


Draft: Dec. 12, 2009

Hej! :)
Ikväll ska jag äntligen träffa mina tjejer igen. Det var så länge sen vi bara träffades och prata och såg på en bra film men nu äntligen Ikväll kommer mina brudar. ;P  Så nu LÄNGTAR jag riktigt mycket efter att så träffa dom. Vi kommer ha det så mysigt här ikväll:D Så då blir det julmust och tomtar och kanske en bara film till. Det blir en bra kväll det här tror jag. :D
Hoppas ni får en skön lördags kväll Puss Linnea<33


Dec. 4, 2009

hej! Nu sitter jag och äter med mina vänner. Vi hade en timmes lunch och sen skulle vi gå till medis så vi gick hit. Men vi ska snart gå igen för nu har jag gett de mina goda makaroner och köttbullar. Så nu klarar de sig länge. Haha!!
Julia är glad och pigg hon sittar och spelar gitarr för oss. ;P Nu ska vi nog gå, vi ska vara där kl.12.50. Jag har ingen aning om vad vi ska titta på. Nått med dans tror jag i alla fall. Nettan tycker att hon är bäst!! Eller Linnéa... Iof.. jaag! :D

Puss och hej// Linnéa :))<333

RSS 2.0