photoshop

Jag har inte riktingt lärt mig att hantera photoshop än så mina bilder på kläder laddas upp på rad. Men jag hoppas att det är okej tills jag har lärt mig lite bättre.
Puss och kram :)

jeans

Igår sprack mina favorit cheap monday jeans. Så jag behöver ett par nya. Så jag tittade lite på deras hemsida och titta vilka fina jeans jag hittade.


23/1-10

Två bilder på mig i olika ljus. Kan inte välja vilken som blev bäst så jag la ut båda.


spets




Gulliga spets klänningar från Topshop. Och ett par söta pyjamasbyxor som också är från Topshop. Älskar den rosa, skulle gärna glida runt på stan med den på i sommar.

strumplicious



Jag är lite galen i strumpbyxor. Så här är några favoriter!

Summer lovin!


Sommarklänning från Lindex. Älskar det blommiga mönstret till den svarta bakgrunden!

ELEPHANTS



En annan av mina favoriter. Tror den är köpt i Turkiet!

TopShop



Remake klänning, Topshop. Skor, din sko.
Jag älskar denna klänning. Hoppas att det blir sommar snart så jag kan använda den.
Ha det bäst! :)

15/1-10

Hej!
Jag kände för att ta en linten paus i bloggandet. Jag har mycket att fundera över så jag hade glömt bloggen i några dagar. Idag var i på en dansföreställning med skolan. Den hette typ Kamuyot den var lite underlig. Men ganska rolig att titta på. De tog med folk upp på dansgolvet. Såklart tog dom med mig upp 2gånger. Det var inte alls pinsamt. ;P
Innan föreställningen satte sig en dansare brevid mig och Jessica. Han var spansk och började prata med oss. Fast på engelska då. Han var väldigt trevlig och rolig att prata med. Fast jag hörde knappt vad har sa för han hade en konstig brytning. Så jag fick fråga Jessica vad han sa hela tiden. Imorgon ska jag, Julia, Sara och Arina nog åka till Karlstad. Det ska bli riktigt roligt att få shoppa av mig lite.
Nu ska jag sova god natt :D

10-01-10

Hellojsan !
Nu är jag hemma från den sköna semestern i Sälen. Finns det något mysigare än att svicha ner för de höga backarna med kylan som biter i kinderna. Kanske inte låter så mysigt nu när jag såg vad jag skrev. Men det är väldigt befriande och skönt man känner ingenting när man åker. Man bara åker. Nu är tyvärr jullovet slut och imorgon måste jag gå tillbaka till skolan igen. Inte det roligaste men men vårterminen  brukar gå fortare än hösten. Och det år typ bara 2månader tills det är sportlov. Och då häner det grejer jag blri 14år tillexempel. Sen är det ju typ bara 1månad till påsklovet. Efter det är det bara en massa lovdagar här och där. Sen vips utan att man märker det så står man i kyrkan och sjunger " I denna ljuva sommartid". Ojoj, nu gick jag kanske lite för lång jag skulle skriva om skidresan men det slutade med "Idanna ljuva sommartid". Men min jag menar att det kommer säkert att gå fort fast det känns så långt.
Mer om skidresan och kanske några bilder fixar jag en annan dag i bästa fall imorgon.
Cha cha ;P <3

Vi drar till fjällen. . . .

Hejsan!
Detta är nog mitt sista inlägg denna vecka eftersom jag åker till Sälen tidigt imorgon. Där jag äntligen får åka skidor. Det är typ det bästa jag vet. Att få åka skidor högt upp från en hög backe och bara få svischa ner. Eller svischa och svischa för min del blir det nog att åka ner med en lagom hastighet. Jag är väldig försiktig av mig fast jag kan om jag bara försöker. Kul ska det bli i alla fall. Jag har packat hela dagen men det finns saker jag glömmer hela tiden. MEn nu måste jag gå och kolla så att jag har med mig allt.
Pusspuss ha det bar nu alla! :D <33

Bättre sen än aldrig eller hur?

Kom på att jag inte har visat er bilderna från julafton så här kommer några som ni kan kika på lite! :D


myspys

Hellosan på er!
Idag har jag haft en slöis dag. Jag har suttit limmad i soffan och tittat på film efter film. Och ätit en massa choklad och ostbågar. Mer har jag inte orkat gjort. Skulle ha vart med Adam men det blev inget med det. Ja jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. För detta är vad jag har gjort idag. Men gud vad kallt det är både ute och inne. Jag har suttit med mössa, halsduk, 2par strumpor och ett par sockar med en filt över mig. Riktigt mysigt att sitta där i soffan vid kakelugnen.
God natt alla sov så gott :D<3

1/1-10

gott nytt år!
2010! Nu är det äntligen ett nytt roligt år frmför oss. En ny start på livet. Som jag har längtat. Under 2009 har det hänt roliga saker som jag aldrig kommer att glömma. Jag har börjat i en ny rolig klass, börjat på högstadiet, fått MÅNGA mer roliga mysiga vänner som jag aldrig kommer glömma. Mycket har förändrats. Men mycket kommer kommer hända år 2010 också jag kommer att bli fjortis(14år) och jag kommer att börja 8:an. Och jag hoppas att mycket mer kommer att hända. På nyårsafton var jag hemma och firade med Julia min familj mina föräldrars kompisar och deras barn. Kulkul! Vi åt 3rättersmiddag och sjöng lite sing star m.m. Jag och Julia gick och la oss typ runt halv 6 idag så jag är lite trött nu. Sen gick vi upp runt 12 tiden och åt lite frukost men sen la vi oss igen. Kl. 15 tyckte vi att det kanske var dags att gå upp så vi kravlade oss upp ur sängen och slängde på oss lite kläder. Sen gick vi ut och gick en promenad innan det blev mörkt igen. När vi hade gått ganska långt blev vi frusna så vi satte oss på McDonalds och drack varm choklad och åt paj. Mumsigt värre! Vid halv 17 tiden när vi hade värmt upp oss lite gick tillbaka hem till mig. Där åt vi god mat och efterrätt. Sen spelade vi frågesport mot de vuxna och barnen. Alla fuskade (tyckte jag och Julia) som kom näst sist. En vi var ändå bäst av alla som alltid. Hahaa! Nu ska jag nog ta en dusch sen sussa i min säng.
God natt och puss allihopa<3 :D

RSS 2.0