2010




det är så orättvist!






Ååh, jag vill ha sommarvärme NU!! Precis som det var vid den här tiden förra året, det är så orättvist.

Göteborg igen!

Försöker packa till Göteborg resan som har avgång imorgon. Äntligen får jag shoppa, jag har vart shopping sugen jättelänge nu. Men jag har beslutsångest vad jag än ska köpa, det är lite jobbigt. Nu måste jag packa klart.
Pusspuss


datasalen

Hejsan!
Jag sitter i skolans datasal och har engelska. Vi ska skriva om kända saker i London. Jag har fått The Parliament building och Oxford street. Och det passa ju eftersom jag har vart på båda ställerna förra året. Jag SKA åka dit igen, för det är en så fantastisk stad

Ha det bra! :)

if you want Ice-cream?!






Jag står och hänger ut genom mitt fönster, för jag vill gå ut i det fina vädret. Men tyvärr så måste jag sitta inne och plugga. BLÄ! Jag kanske går ut senare och köper en liten glass, om någon vill följa med mig.
vi ses :)

myskväll





Bilderna är ifrån igår kväll när jag, Arina, Sara och Julia hade myskväll. Det var verkligen bäst.

ha det bra :)

10-04-10

hejsan!
Jag försöker packa lite nu. För ikväll ska jag till Julia och träffa Arina och Sara. För vi ska sova hos henne.
Jag kanske hinner blogga lite sen hos henne.
Pusspuss :)

fin katrin!





Den här dagen känns seeeeeeeeeg.... Jag har suttit här nästan hela dagen och bara tittat på roliga saker på youtube. Som jag gör varje torsdag så har jag kollat på "vakna med the voice arga snackarn" med Katrin Zytomierska. Hon är så stor och otroligt fin. Jag tror att hon kommer bli en väldigt bra mamma. Senare ikväll ska jag nog titta på "Bella&Tyra show", så jag har något att längtar efter.

pusspuss

mormor&morfar




Bilder ifrån sportlovet när jag och min familj firade min födelsedag hos min älskade mormor & morfar. Och såklart deras supersöta hund Lobo.

dans-dag!

Hello!
Nu sitter jag här igen efter en skitjobbig dag men en massa dans. Från kl.13.30-20.30 har jag vart i Åmål och dansat. Det känns som jag inte har några ben längre, tre danser är nog vad min kropp klarar på en och samma gång. Men det var riktigt roligt, och man har ju gjort något bra för en massa barn i Haiti. Jag ska gå och se på "how I met your mother" i min säng och äta lite choklad nu.
Pusspuss vi ses :)


Osminkad och nyduschad :P

Vi dansar för Haiti!

Hejsan!
Jag håller på att packa allt för ikväll när jag ska dansa på en gala. Vi dansar för att tjäna pengar som går till rädda barnen. Så kom gärna och titta och ge lite pengar.
Ha en bra dag :)

Jag har klippt mig, detta är min nya frisyr!


ögon



Idag har jag städat MYCKET. Sen satte jag mig ner här och kollade på make-up videos om hur man sotar ögon för det vill jag lära mig. Så nu har jag för första gången i mitt liv sotat mina ögon. Jag måste nog öva lite mer med det blev ändå ganska okej, tycker jag.

rökning dödar






Jag hatar verkligen rökning, jag tycker att den är hemskt onödigt. Det finns inte en fördel med rökning bara nackdelar. Om någon kan nämna en fördel så vill jag gärna höra den. Ca. 7000 dör av rökning varje år, hälften är då bara under 70år. Och man kan få en massa sjukdommar.

  • 15 gånger större risk att få lungcancer
  • tio gånger större risk att få matstrupscancer
  • tio gånger större risk att få kronisk lungsjukdom, KOL
  • fem gånger större risk att få hjärtinfarkt om man är under 50 år
  • tre gånger större risk att få hjärtinfarkt om man är äldre än 50 år
  • tre gånger större risk att få urinblåsecancer
  • tre gånger större risk att få slaganfall, stroke
  • tre till fyra gånger större risk att få tandlossning
  • tre gånger större risk för åldersblindhet, så kallad makuladegeneration.

Usch, allt är bara hemskt med det. Jag har eller tänker aldrig i mitt liv röka.

Pusspuss på er<3

kvällen

Min syster tycker att jag är konstig. För att jag träffar mina kompisar på kvällen eller runt 19 tiden. På helgerna eller nu på loven så träffas vi på kvällen och ser på film eller pratar och umgås. Så nu sitter jag här och väntar på att dom ska komma. Det kommer bli en väldigt rolig kväll.
Vi ses pusspuss :)



Vårdagens


RSS 2.0